Eerste kwartaal succes.

Door Koopmans

Het eerste kwartaal als eenmanszaak zit erop en het is een drukke en succesvolle periode geworden.

Via mijn project Veganstyle.nl zijn de onderhandelingen klaar met een nieuwe partner CBD sup en het technische deel om CBD olie te kunnen leveren, dit kunt u hier terug vinden https://www.veganstyle.nl/product/cbd-sup-olie/ tegelijkertijd heb ik een aantal andere producten in de webshop gerealiseerd welke verloopt via Bol.com partnerschap.

Voor het leveren van dienstverlenende taken zit ik de komende tijd vol geboekt, dit bestaat momenteel voor 100% uit administratief en beveiligende taken.
De resterende tijd heb ik besteed aan het verder uitbreiden en stroomlijnen van de ondernemings- structuur.

En nu vol goede wil de 2e kwartaal in, ik ben benieuwd wat de toekomst zal brengen.

Facebooktwitterlinkedin